AMASYA / MERKEZ - İlduş Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Kılavuzda resmî ve özel ortaokullar, imam hatip ortaokulları ile özel eğitim ortaokullarının 5, 6, 7 ve 8'inci sınıfları ile ortaöğretim kurumlarının hazırlık, 9, 10 ve 11'inci sınıflarında eğitim gören öğrencilere yönelik yapılacak olan bursluluk sınavı ile ilgili usul ve esaslara yer verildi.

Bu yıl 21 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan sınava başvurular, 13 Şubat 2024 ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Ekm

Öğrencilerimiz YKS, MSÜ, KPSS ve EKPSS sınavları hakkında bilgilendirilmekle birlikte bu sınavlara en verimli teknikle nasıl hazırlanacakları konusunda da bilgilendirilmişlerdir.

Ekm

Okulumuz Rehberlik Servisimiz tarafından öğrencilerimize "Hedef Belirleme ve Verimli Ders Çalışma Teknikleri" hakkında bilgilendirme çalışması yapıldı.

Ekm

Okul rehberlik servisimiz okulumuza yeni başlayan 9. sınıf öğrencilerimize "Snellen Göz Tarama Testini" uyguladı. Görme kusuru tespit edilen öğrencilerimiz için gerekli rehberlik çalışmalarına başlandı.

Ağu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYONDA KALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN FORMLAR VE DİLEKÇELER EKTE SUNULMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİN GEREKLİ BELGELERİ HAZIRLAYARAK OKULLARIN AÇILMASINA BİR HAFTA KALA OKUL YÖNETİMİNE ULAŞTIRILMASI RİCA OLUNUR.

Ağu